انواع دوربین های مداربسته

دوربین های بولت (Bullet):
بولت به معنی گلوله یا لوله است. دوربین های بولت معمولا استوانه ای شکل و از جنس فلز هستند. از این دوربین به دلیل ضد آب و مقاوم بودن می توان در محیط های بیرونی استاده کرد. از نظر دید در شب این دوربین ها برد نسبتا بالایی دارند. با توجه به ظاهر این دوربین ها می توان آن ها را روی دیوار نصب کرد.کیفیت تصویر در دوربین بولت از 1 مگاپیکسل تا 1 مگاپیکسل می باشد.هر چه مکانی که برایش دوربین قرار است راه اندازی شود حساستر باشد باید از کیفیت تصویر بالاتری استفاده کرد. در مجموع این دوربین ها مزایای زیادی دارد تنها نقطه ضعفش این است که در صورت نبود محافظ امکان دستکاری آن وجود دارد. برای محیط های کم نور بهتر است از دوربین های بولت مادون قرمز استفاده کرد.
دوربین های دام یا سقفی (Dome):
دوربین های دام از نظر شکل ظاهری شبیه نیم کره می باشد.از این دوربین ها به دلیل اینکه مقاومت زیادی در برابر شرایط آب و هوایی ندارند بهتر است در محیط های داخلی و روی سقف استفاده شود. دوربین های دام دید در شب با برد متوسط دارد اگر احتیاج به بر بیشتری در شب دارید بهتر از دوربین های بولت استفاده کنید.


دوربین های صنعتی(Box):
علت نامگذاری دوربین های جعبه ای(Box) شکل ظاهریشان می باشد، این دوربین ها شبیه جبه یا باکس هستند. این دوربین ها هم در فضای داخلی استفاده می شوند و هم در فضای خارجی.دوربینهای صنعتی امکان تغییر لنز دارند.اما یک ضعف هم دارند اینکه فقط می توانند از یک جهت تصویربرداری کنند. اما دوربین های دام چرخشی از 25 تا 360 درجه را می توانند تصویربرداری کنند. عموما این دوربین ها IR LED ندارند و دید در شب نیستند ولی مدلهایی از دوربین های صنعتی هستند که این ویژگی را دارند و از بهترین مزیت های این دوربین می توان به ضدآب، ضدزنگ و ضد انفجار بودن آن ها اشاره کرد.
دوربین های مینیاتوری کوچک(مخفی):
از نظر اندازه این دوربین ها کوچکترین دوربین در بین دوربین های مداربسته می باشد.نصب این دوربین ها احتیاج به مهارت خاصی دارد و بدون مجوز ذی صلاح امکانپذیر نیست و پیگرد قانونی دارد. لنز این دوربین ها بسیار کوچکتر از بدنه آن است به همین علت با ایجاد یک روزنه کوچک می تواند تصویربرداری کند.
کیفیت تصویر این دوربین ها نسبت به دوربین های دیگر پایینتر است و قابلیت دید در شب ندارد. این دوربین هم از نظر تکنولوژی به هر دو صورت آنالوگ و تحت شبکه عرضه شده است.


دوربین های چشم ماهی(Fish Eyes):
علت نامگذاری این دوربین ها قابلیت تصویربرداری 360 درجه آن می باشد.چون ماهی قابلیت دیدن اطراف خود به صورت 360 درجه را دارد. به طوریکه همزمان هم جلوی خود را میبیند و هم پشت خود، ولی اگر احتیاج به دیدن جزئیات بیشتری داشته باشید دوربین های چشم ماهی نمی تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. به دلیل اینکه این دوربین ها می توانند برای محیط های وسیع سطح تصویر مناسبی را در تمامی جهات ارائه دهندف نیازی به استفاده از چند دوربین برای پوشش دادن یک محیط را می کاهد. دوربین های چشم ماهی معمولا فاقد دید در شب هستند به همین دلیل مکان هایی که نور کمی دارند تصویر مناسبی را ارائه نمی دهد. برای استفاده از تصویربرداری 360 درجه بهتر است این دوربین ها در ارتفاع 3 تا 6 متر بر روی سقف نصب شوند. استفاده از دوربین های چشم ماهی در محیط های بیرونی توصیه نمی شود چون ضدآب نیستند و لنز آن به گرد و غبار حساس است.
دوربین ها از نظر فرمت و سیستم ارتباطی به چند دسته تقسیم می شوند:
- دوربین های آنالوگ
- دوربین های HD
- دوربین های تحت شبکه
دوربین های آنالوگ:
دوربین های مدار بسته آنالوگ، نسل قدیمی دوربین مداربسته می باشند که جهت دریافت اطلاعات و ارسال آنها از امواج آنالوگ استفاده می کنند. این دوربین ها از کیفیت تصویر 2 مگاپیکسلی تا 8 مگاپیکسلی دارند. این دوربین ها برای سیستم های نظارتی کوچک مانند خانه ،مغازه های کوچک و … استفاده می شوند و همچنین به دلیل قیمت پایین آن مورد استقبال واقع می شوند اما این دوربین ها معایب بسیاری نیز دارند اعم از کیفیت پایین تصویر، نویز پذیر بودن، امنیت پایین ، طول عمر کوتاه و همچنین هزینه های بالای سیم کشی. از این رو استفاده از این نسل دوربین ها منسوخ شده است.
دوربین های HD:
این دوربینها از بستر آنالوگ کابل کواکسیال استفاده میکنند اما سیگنال آنها دیجیتال است. این دوربین ها قیمت پایینی به نسبت کیفیت تصاویرشان دارند.دوربین های HD استانداردهای متفاوتی از رزولوشن دارند:
- 720p: این رزولوشن برای دوربین های 1 مگا پیکسلی می باشد که رزولوشن تا 1280*720 پیکسل ایجاد می کند.
- 1080p: این رزولوشن برای دوربین های 2 مگا پیکسلی می باشد که رزولوشن تا 1920*1080 پیکسل ایجاد میکند.
- 1440p: این رزولوشن برای دوربین های 3.6 مگا پیکسلی می باشد کخ رزولوشن تا 1440*2560 پیکسل ایجاد می کند.
دوربینهای 1 مگا پیکسلی همان دوربینهای مداربسته HD هستند و دوربین های با رزولوشن بالای 1080 را دوربین های مداربسته Full HD می گویند.
دوربین های تحت شبکه:
این دوربین ها از طریق کابل شبکه به دستگاه ضبط تصاویر وصل می شوند و هر دوربین یک IP میگیرد. این دوربین ها با کیفیت ترین دوربین های در حال حاضر هستند. این دوربین ها قابلیت جا به جا کردن صدا را به صورت دو طرفه دارند.به عنوان مثال مدیر می تواند از طریق دوربین های IP با کارکنان خود همانند موبایل ارتباط برقرار کند. مزیت دیگر این دوربین ها این است که از POE (Power Over Ethernet) پشتیبانی می کند، یعنی کابل شبکه ای که به این دوربین وصل است هم می تواند انتقال تصویر انجام دهد و هم انتقال برق، به اینگونه احتیاجی به استفاده از آداپتور جداگانه برای برق ندارد. تنها عیبی که دوربین های تحت شبکه دارند قیمیت بالای آنهاست.
دستگاه های ضبط تصاویر:
این دستگاهها برای ذخیره سازی، کنترل، تنظیم و نظارت بر دوربین های مداربسته استفاده می شود که به نام های DVR، NVR و XVR شناخته می شوند. دوربین ها به وسیله کابل یا بی سیم به این دستگاهها متصل می شوند.
- DVR (Digital Video Recorder): این دستگاه برای اتصال دوربین های آنالوگ و یا HD استفاده می شود و جز پرفروشترین دستگاههای ضبط تصاویر در دوربین های مداربسته می باشد.
- NVR (Network Video Recorder): این مدل دستگاهها قط برای اتصال دوربین های تحت شبکه مورد استفاده قرار میگیرند و به نسبت DVR قیمت بالاتری دارند.
XVR (X-Video Recorder): این دستگاه برای اتصال انواع دوربین های مداربسته اعم از آنالوگ، HD و تحت شبکه به طور همزمان استفاده می شود.
کارشناسان ما آماده ارئه خدمات تلفنی،اینترنتی و حضوری به مشتریان محترم میباشند.
09214156447 – 09302151835
فرم سفارش خدمات
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد